Extra inschrijving belangstellendenavond 11 april

Is het jou 14 maart niet gelukt om je in te schrijven voor de belangstellendenavond op woensdag 11 april? Dan is dit misschien jouw kans.

Er zijn namelijk nog een aantal plekken beschikbaar. Hiervoor gooien we de inschrijving vrijdag 6 april om 15:00 uur opnieuw open. Let op! Er zijn zo’n 15 tot 20 plekken beschikbaar dus we gaan er vanuit dat de inschrijving ook razendsnel weer dicht is.

Denk alvast na over wat jij toe zou kunnen voegen aan SPACE-S, welke unieke kwaliteiten jij bezit die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van SPACE-S, in welk woningtype je geïnteresseerd bent en verdiep je alvast in de workspaces. Hier worden namelijk vragen over gesteld in het inschrijfformulier.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan door het officiële inschrijfformulier in te vullen (klik op ‘Meld je nu aan!’ onderaan dit bericht). Dit formulier is persoonlijk, je schrijft dus alleen jezelf in. Wil je iemand meenemen die ook op de belangstellendenlijst wil, dan moet deze persoon zichzelf ook aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden verwijderd, één keer aanmelden is genoeg. Ook als je een verkeerd antwoord ingevuld hebt. De antwoorden zijn namelijk niet bindend.

VOL=VOL
Zorg dat je er snel bij bent, want VOL=VOL. Kijk in de agenda voor de volgende belangstellendenavond.

Meld je nu aan! (De link werkt pas op vrijdag 6 april vanaf 15:00)

Te laat?
Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken. Je zult moeten wachten op de volgende belangstellendenavond. Het heeft dus ook geen zin om contact met ons op te nemen met de vraag of we een uitzondering voor je willen maken, dit doen we namelijk nooit.

Sta je al op de lijst?
Meld je dan alsjeblieft niet aan voor de belangstellendenavond. Dit aanmeldformulier is uitsluitend voor personen die nog niet op de belanstellendenlijst staan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *