Extra inschrijving belangstellendenavond 28 juni

Is het jou 3 juni niet gelukt om je in te schrijven voor de belangstellendenavond op donderdag 28 juni? Dan is dit misschien jouw kans.

Er zijn namelijk nog een aantal plekken beschikbaar. Hiervoor gooien we de inschrijving maandag 25 juni tussen 18:30 en 20:00 uur opnieuw open.

Denk alvast na over wat jij toe zou kunnen voegen aan SPACE-S, welke unieke kwaliteiten jij bezit die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van SPACE-S, in welk woningtype je geïnteresseerd bent en verdiep je alvast in de workspaces. Hier worden namelijk vragen over gesteld in het inschrijfformulier.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan door het officiële inschrijfformulier in te vullen op maandag 25 juni 2018 tussen 18:30 en 20:00 (klik op ‘Meld je nu aan!’ onderaan dit bericht). Dit formulier is persoonlijk, je schrijft dus alleen jezelf in. Wil je iemand meenemen die ook op de belangstellendenlijst wil, dan moet deze persoon zichzelf ook aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden verwijderd, één keer aanmelden is genoeg. Ook als je een verkeerd antwoord ingevuld hebt. De antwoorden zijn namelijk niet bindend.

Uitgenodigd?
Uit alle aanmeldingen worden 20 personen geloot. Alleen deze personen ontvangen bericht (uiterlijk dinsdag 26 juni). Kijk hiervoor ook goed in je spambox, daar komen onze berichten regelmatig in terecht.
Geen uitnodiging ontvangen? Dat betekent dat je niet uitgenodigd bent. Voor de belangstellendenavond op maandag 1 oktober kun je het opnieuw proberen. Houd hiervoor de site in de gaten.(De link werkt alleen op maandag 25 juni tussen 18:30 en 20:00 uur)

Te laat of niet ingeloot?
Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken. Je zult moeten wachten op de volgende belangstellendenavond. Het heeft dus ook geen zin om contact met ons op te nemen met de vraag of we een uitzondering voor je willen maken, dit doen we namelijk nooit.

Sta je al op de lijst?
Meld je dan alsjeblieft niet aan voor de belangstellendenavond. Dit aanmeldformulier is uitsluitend voor personen die nog niet op de belangstellendenlijst staan.

Let op! Aanmelden kan uitsluitend op maandag 25 juni 2018 tussen 18:30 en 20:00 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *