Collected maart 2016

Inschrijven belangstellendenavond 28 juni 2018

**Inschrijving opent op zondag 3 juni**

Zou jij op termijn graag op Space-S willen wonen? Dit is je kans!

Op zondag 3 juni vanaf 15:00 uur kun je je weer aanmelden voor de volgende belangstellendenavond. Die belangstellendenavond vindt plaatst op donderdag 28 juni 2018. Tijdens deze belangstellendenavond kun je je inschrijven voor de belangstellendenlijst.

Denk alvast na over wat jij toe zou kunnen voegen aan SPACE-S, welke unieke kwaliteiten jij bezit die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van SPACE-S, in welk woningtype je geïnteresseerd bent en verdiep je alvast in de workspaces. Hier worden namelijk vragen over gesteld in het inschrijfformulier.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan door het officiële inschrijfformulier in te vullen (klik op ‘Meld je nu aan!’ onderaan dit bericht). Dit formulier is persoonlijk, je schrijft dus alleen jezelf in. Wil je iemand meenemen die ook op de belangstellendenlijst wil, dan moet deze persoon zichzelf ook aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden verwijderd, één keer aanmelden is genoeg. Ook als je een verkeerd antwoord ingevuld hebt. De antwoorden zijn namelijk niet bindend.

VOL=VOL
Zorg dat je er snel bij bent, want VOL=VOL (vaak al binnen een uur). Kijk in de agenda voor de volgende belangstellendenavond.

Geen snelle manier om aan een woning te komen
De belangstellendenlijst is inmiddels al een behoorlijke lijst aan het worden. Daarnaast komen er niet zo heel veel woningen vrij op Space-S. Het kan daarom best jaren duren voordat je überhaupt in aanmerking komt voor een woning op Space-S. Het is dus allang geen snelle manier meer om aan een woning te komen.

Te laat?
Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken. Je zult moeten wachten op de volgende belangstellendenavond. Het heeft ook geen zin om contact met ons op te nemen met de vraag of we een uitzondering voor je willen maken, dit doen we namelijk nooit.

Sta je al op de lijst of woon je al op Space-S?
Meld je dan alsjeblieft niet aan voor de belangstellendenavond. Dit aanmeldformulier is uitsluitend voor personen die nog niet op de belangstellendenlijst staan en nog niet op Space-S wonen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *