SPACE-S is een nieuwe buurt op Strijp-S. Wij als bewoners dachten vanaf het begin mee over de architectuur, de woningen en het samen leven. We regelen veel zelf. Bijvoorbeeld deze website. Als Bewonersvereniging SPACE-S hebben we de website volledig overgenomen van Woonbedrijf. Op deze pagina lees je hoe we omgaan met je privacy en met cookies.

Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

Wij houden ons aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Dit is een Europese wet, waarin de regels staan over het beschermen van jouw privacy.

Volgens die wet zijn wij voor deze website de ‘verwerkingsverantwoordelijke’. Dat wil zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor deze website en jouw gegevens via deze website. Wij zorgen voor het vinden van nieuwe huurders als er een woning vrijkomt. Pas als je een huurcontract wilt gaan tekenen, heeft Woonbedrijf gegevens van je nodig.

1. Jouw persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die te herleiden zijn tot één persoon. Bijvoorbeeld je naam, adres, en e-mailadres. Anonieme gegevens zijn dus geen persoonsgegevens.

Voor jouw inschrijving op de Belangstellendenlijst vragen we alleen de gegevens die we echt nodig hebben. Dat zijn je naam, contactgegevens en je voorkeur voor een woning. Ook houden we bij wanneer je je hebt ingeschreven en of je tijdens de bouw Matspunten hebt verdiend.

2. Waar gebruiken we je gegevens voor?

Als jij op SPACE-S wilt komen wonen, gebruiken we jouw gegevens voor:

  • Het bijhouden van de Belangstellendenlijst;
  • Het versturen van een seintje als er een woning voor je vrijkomt;
  • Het checken of jij bovenaan de Belangstellendenlijst staat als je reageert op een woning.

Belangstellendenlijst op de website

Je hebt hem misschien al gezien op de website. De Belangstellendenlijst. Hierop zie je hoeveel kans jij al maakt als er een woning vrijkomt. We vragen je toestemming op openbaar op deze lijst te komen staan. Wel zo makkelijk, als je jezelf op wilt zoeken. En als je dat niet wilt, is dat ook prima. Dan gebruiken we alleen je initialen!

Als je op SPACE-S komt wonen

Dan schrijf je je hopelijk ook in als lid van de Bewonersvereniging! Dat is natuurlijk vrijwillig en je kunt je altijd weer uitschrijven. Maar dat bespreken we allemaal met je als je een woning hebt. Dat staat los van deze website.

3. Toestemming voor het gebruik van je gegevens

Je inschrijving voor SPACE-S is vrijwillig. Met jouw inschrijving geef je ons toestemming om jouw gegevens te gebruiken voor de Belangstellendenlijst. Er is verder geen wettelijke verplichting. Jij wilt op SPACE-S komen wonen en wij zijn blij met jouw interesse in onze mooie buurt!

Pas als je een huurcontract tekent, gelden er wettelijke verplichtingen. Niet naar ons, maar naar Woonbedrijf. Hoe Woonbedrijf met jouw privacy omgaat, lees in de privacyverklaring van Woonbedrijf.

4. Delen van gegevens met andere partijen

Jouw naam en woningvoorkeur staat openbaar op deze website. En we delen jouw NAW-gegevens met Woonbedrijf als jij een woning gaat huren. Dan kan Woonbedrijf met jou het huurcontract gaan maken. Verder delen we je gegevens met niemand. Alleen de leden van de Bewonersvereniging zien jouw inschrijving.

5. Beveiliging van je gegevens

We beveiligen jouw gegevens zo goed mogelijk. We kiezen voor beveiliging op deze website en we beschermen jouw gegevens als we die ergens anders opslaan. Bijvoorbeeld door goede beveiliging van onze laptops.

6. Bewaartermijn van je gegevens

We houden de Belangstellendenlijst up to date. We sturen je eens per jaar een mailtje met de vraag of je nog op de lijst wilt blijven staan. Reageer je, dan blijf je op de lijst staan. Reageer je niet, dan verwijderen we je gegevens. Ook als je ons laten weten geen interesse meer te hebben, verwijderen we je gegevens.

7. Je rechten bij de verwerking van persoonsgegevens

Je hebt het recht:

  • je gegevens te zien;
  • je gegevens te veranderen als ze niet kloppen;
  • je gegevens te verwijderen als wij ze niet meer nodig hebben;
  • bezwaar te maken tegen het gebruik van jouw gegevens.

Als je een vraag of klacht hebt over je rechten, kun je ons bereiken via vereniging@space-s.nl. In het uiterste geval kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

8. Cookies

We gebruiken cookies, maar niet veel. Alleen functionele cookies en analytische cookies, die nodig zijn om deze website goed te laten draaien en te verbeteren. De analytische cookies zijn anoniem, dus we weten niet wie je bent. We gebruiken geen marketingcookies.

De functionele cookies

Functionele cookiesDoelDomeinHoe lang
PHPSESSIDIdentificeren van de start van de sessiespace-s.nlSessie
wfvt_2530729777Serverbalans van de websitespace-s.nlSessie
wordfence_verifiedHumanAnalyseert of je geen bot bentspace-s.nl1 dag

De analytische cookies

Analytische cookiesDoelDomeinHoe lang
_gaGoogle Analyticsspace-s.nl24 maanden

Websites van derden

Als wij een linkje plaatsen naar een andere website, zijn wij niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze website omgaan met je privacy. Dat spreekt voor zich natuurlijk. Als het goed is, kun je op die websites de privacyverklaringen lezen die voor die websites gelden.

Cookies weigeren en verwijderen

De website werkt het best met cookies, maar je kunt je weigeren en verwijderen in je browser. Dat doe je zo:

> Chrome
> Firefox
> Internet Explorer
> Edge
> Safari (iOS)
> Safari (macOS)

Je kunt ook de Google Analytics Opt-out installeren. Hiermee voorkom je dat Google Analytics informatie over jouw websitebezoek verzamelt.

> Installeer hier de Google Analytics Opt-Out Add-On.

Versie 1.0 / mei 2018