Parkeren op SPACE-S

Je auto, motor, scooter, je fiets… Waar parkeer je die? Op SPACE-S heb je verschillende mogelijkheden.

Op deze pagina lees je alles over:

Auto parkeren

SPACE-S ligt op Strijp-S, hét tweede centrum van Eindhoven. Dat betekent helaas dat je niet zomaar overal kunt parkeren. Je kunt op 3 manieren een parkeerplaats huren:

OplossingWat?PrijsHoe regel je de plek?
Parkeergarage SPACE-SJe eigen, overdekte plek op SPACE-S. 52-54 plaatsen.92,50 euro per maandStuur een e-mail naar info@woonbedrijf.com, met als onderwerp: Parkeren SPACE-S. Alle plaatsen zijn nu bezet, maar we zetten je dan op de lijst.
Parkeerterrein CederlaanJe eigen plek, niet overdekt op het terrein van de studentenflat aan de Cederlaan (4 minuten lopen). 36 plaatsen.66 euro per maandStuur een e-mail naar info@woonbedrijf.com met als onderwerp: Parkeren SPACE-S.
Terrein Strijp-SParkeren op een parkeerplaats op Strijp-S via Mobility-S. Geen eigen plek, niet overdekt. 73 euro per maandVia Mobility-S.

Motor parkeren

Voor het parkeren van je motor kun je dezelfde parkeerplaats reserveren als de parkeerplaatsen voor een auto. Hier gelden dezelfde voorwaarden voor.

Scooter parkeren

Je kunt jouw scooter parkeren in je eigen berging, maar alleen als deze op de begane grond ligt. Scooters en andere voertuigen met motor mogen niet in de gangen, liften en entrees komen. Bewoners gaven aan dat dit te veel overlast oplevert. Er zijn 2 andere mogelijkheden voor het parkeren van je scooter.

Parkeerplaats voor scooters op SPACE-S

Op SPACE-S zijn 12 overdekte parkeerplaatsen voor scooters bij blok 3. Je kunt een eigen plek huren voor 17,50 euro per maand. Natuurlijk kun je de huur op elk moment weer opzeggen.

Via Mobility-S

Via Mobility-S kun je je scooter in een afgesloten fietsenstalling op Strijp-S te parkeren. Je betaalt eenmalig 15 euro als borg voor je toegangskaart, daarna kun je je scooter altijd stallen op Strijp-S. Bij Monk Bouldergym is een overdekte stalling.

Bikeride hofjestocht in EindhovenFietsen parkeren

Elke woning, met uitzondering van de studentenwoningen, heeft een eigen berging. In deze berging kun je jouw fiets parkeren.

Voor studenten is er een gedeelde fietsenstalling. Hier parkeer je je fiets gratis.

Waar kan bezoek parkeren?

Bezoekers kunnen hun auto tegen betaling op een van de parkeerterreinen op Strijp-S parkeren. Komt je bezoek op de fiets? Overal op Strijp-S staan fietsrekken, waar zij de fiets gratis kunnen parkeren.