Parkeren op SPACE-S

Je auto, motor, scooter, je fiets… Waar parkeer je die? Op SPACE-S heb je verschillende mogelijkheden.

Op deze pagina lees je alles over:

Auto parkeren

SPACE-S ligt op Strijp-S, hét tweede centrum van Eindhoven. Alle voorzieningen liggen om de hoek! Ideaal natuurlijk. Maar zo’n centrale locatie betekent ook dat de ruimte beperkt is. In een buitenwijk kun je je auto overal kwijt, op Strijp-S is dat anders. We hebben verschillende oplossingen voor je en jij kiest welke oplossing het best bij jou past.

OplossingWat?KostenHoe regel je de plek?
Parkeergarage SPACE-SJe eigen, overdekte plek op SPACE-S. 52-54 plaatsen.92,50 euro per maand en 35 euro borg bij reserverenReserveren op Reserveringsavond
Parkeerterrein CederlaanJe eigen plek, niet overdekt op het terrein van de studentenflat aan de Cederlaan (4 minuten lopen). 36 plaatsen.66 euro per maand en 35 euro borg bij reserverenReserveren op Reserveringsavond
Terrein Strijp-SParkeren op een parkeerplaats op Strijp-S via Mobility-S. Geen eigen plek, niet overdekt. 66 euro per maand in 2016 en 73 euro in 2017Via Mobility-S, na tekenen van je huurcontract

Overzicht parkeerplaatsen op SPACE-S
Overzicht parkeerplaatsen op de Cederlaan

Parkeerplaats reserveren

Dit zijn de voorwaarden om te reserveren:

  • Je kunt alleen een parkeerplek reserveren als je een woning hebt gereserveerd;
  • Je Matspunten bepalen de volgorde van reserveren. Heb jij evenveel Matspunten als anderen? Dan bepaalt een loting wie als eerste mag reserveren;
  • Je kunt maximaal twee parkeerplaatsen per woning reserveren;
  • Je betaalt 35 euro borg per parkeerplaats. Deze verrekenen we met je eerste maand huur als je op SPACE-S woont;

Parkeerplaatsen SPACE-S

Motor parkeren

Voor het parkeren van je motor kun je dezelfde parkeerplaats reserveren als de parkeerplaatsen voor een auto. Hier gelden dezelfde voorwaarden voor.

Deel een parkeerplaats!

Er passen 4 motoren op een parkeerplaats, dus je kunt jouw plek delen met 3 andere bewoners. Eén van jullie is hoofdhuurder, maar jullie kunnen onderling afspraken maken over het betalen van de huur. Stuur een e-mail naar info@space-s.nl als je wilt weten welke bewoners er nog meer een parkeerplek willen delen!

Scooter parkeren

Je kunt jouw scooter parkeren in je eigen berging, maar alleen als deze op de begane grond ligt. Scooters en andere voertuigen met motor mogen niet in de gangen, liften en entrees komen. Bewoners gaven aan dat dit te veel overlast oplevert. Er zijn 2 andere mogelijkheden voor het parkeren van je scooter.

Parkeerplaats voor scooters op SPACE-S

Op SPACE-S komen 12 overdekte parkeerplaatsen voor scooters. Je vindt deze bij blok 3. Je kunt een eigen plek huren voor 17,50 euro per maand. Natuurlijk kun je de huur op elk moment weer opzeggen. We vragen 15 euro borg als je reserveert. Als je de parkeerplaats gaat huren, verrekenen we deze borg met je eerste maand huur.

Via Mobility-S

Via Mobility-S kun je je scooter in een afgesloten fietsenstalling op Strijp-S te parkeren. Je betaalt eenmalig 15 euro als borg voor je toegangskaart, daarna kun je je scooter altijd stallen op Strijp-S. Bij Monk Bouldergym is een overdekte stalling.

Bikeride hofjestocht in EindhovenFietsen parkeren

Elke woning, met uitzondering van de studentenwoningen, krijgt een eigen berging. In deze berging kun je jouw fiets parkeren.

Voor studenten komt er een gedeelde fietsenstalling. Hier parkeer je je fiets gratis.

Waar kan bezoek parkeren?

Bezoekers kunnen hun auto tegen betaling op een van de parkeerterreinen op Strijp-S parkeren. Komt je bezoek op de fiets? Overal op Strijp-S staan fietsrekken, waar zij de fiets gratis kunnen parkeren.