De werkruimte zit op de begane grond aan de Laboratoriumstraat, aan de kant van het Sint Lucas. Via een binnentrap kom je in het appartement. Dat ligt op de eerste verdieping en heeft 1 slaapkamer. 

De woonruimte

plattegrond-woonruimte-4-0-2-space-sOppervlakte: 49,9 m2
Kale huurprijs: 543 euro
Servicekosten: 59 euro
Blok: blok 4
Verdieping: eerste verdieping
Adres: Laboratoriumstraat 20
Eigen berging: aanwezig
Beschikbaar per: januari 2018

Het appartement heeft een woonkamer van ruim 20 m2, met keuken. De slaapkamer is ruim 12 m2. Je hebt geen eigen buitenruimte, maar er zijn genoeg hofjes en daktuinen om buiten kunt zitten.

Plattegrond werkruimte 4.0.2 SPACE=SDe winkelruimte

Oppervlakte: 44,9 m2
Huurprijs: 608 euro
Ligging: begane grond aan de Laboratoriumstraat
Adres: Laboratoriumstraat 4

De werkruimte heeft een eigen toilet en keukenblok. De ingang zit aan de Laboratoriumstraat. Dat is aan de kant van het Sint Lucas.

Wonen op SPACE-S

Bloknummers op SPACE-SSPACE-S is vanaf het begin samen met bewoners ontworpen en bedacht. Het resultaat: een nieuwe buurt waar een mooie balans tussen samen en individueel, groen en industrieel en regels en eigen verantwoordelijkheid in het DNA zit. Een betrokken buurt, waar bewoners elkaar al lang kennen voordat ze er gaan wonen. En met veel extra voorzieningen!

  • Buurthuis;
  • Woonkamer met slaapkamer;
  • Gedeelde wasmachines;
  • Tuinen en daktuinen;

SPACE-S heeft ook een eigen bewonersvereniging.

Parkeren op SPACE-S

Op SPACE-S kun je per huishouden maximaal 2 parkeerplaatsen huren. Op SPACE-S zelf zit een parkeerplaats en aan de Cederlaan hebben we een aantal parkeerplaatsen. Natuurlijk mag je ook op Strijp-S parkeren. Dat regel je via Mobility-S.

> Alles over parkeren op SPACE-S.

Voorwaarden om te reageren

Je bent in het bezit van een KVK-inschrijving
Wordt je na je reactie op deze woon-werkruimte door ons gebeld, dan gaan wij er vanuit dat je een KVK-inschrijving aan ons kan overleggen.

Jouw bedrijfje past binnen SPACE-S
In gesprek met ons willen wij graag van jou weten waarom je zo goed met je bedrijf in SPACE-S gaat passen. Een bedrijfsplan is voor ons handig om alvast meer over jou en je bedrijf te weten te komen. Deze hoef je pas op te sturen nadat wij je hebben gesproken.

> Lees alles over reserveren en reageren.