Wonen en werken op Strijp-S, dé plek voor jou als ondernemer? Dan deze woning iets voor jou. Met werkruimte aan de Torenallee.

De woonruimte 6.0.2-2

Plattegrond woonruimte 6.0.2Oppervlakte: 53,1 m2
Kale huurprijs: 568 euro
Servicekosten: 59 euro
Blok: blok 6
Verdieping: 1e verdieping
Adres: Torenallee 577
Eigen berging: 6.1.0.4.
Beschikbaar per: direct

Het appartement is via een trap verbonden met de werkruimte. Je woont op de eerste verdieping. Je woonkamer met keuken is bijna 26 m2 groot en je slaapkamer bijna 13 m2. Het toilet zit in de badkamer. Je hebt geen eigen buitenruimte, maar er zijn genoeg hofjes en daktuinen om buiten kunt zitten.

Plattegrond werkruimte 6.0.2De werkruimte 6.0.2

Oppervlakte: 34,6 m2
Huurprijs: 432 euro
Ligging: begane grond aan de Torenallee
Adres: Torenallee 573

Je werkruimte ligt op een prachtige locatie aan de Torenallee en heeft grote ramen. Het werkgedeelte is 30 m2 en heeft een keukenblok. Daarnaast is er een apart toilet en een kleine berging. De werkruimte heeft een eigen adres, maar je loopt zo via een trap naar je woonruimte.

Heb je al een woning gereserveerd?

Je mag ruilen als je al hebt gereserveerd. Maar heb je de uitnodiging voor het tekenen van je huurcontract al gehad? Dan mag je alleen ruilen als je een heel belangrijke reden hebt. Bijvoorbeeld een verandering in je inkomen of het aantal personen.

Wonen op SPACE-S

Bloknummers op SPACE-SSPACE-S is vanaf het begin samen met bewoners ontworpen en bedacht. Het resultaat: een nieuwe buurt waar een mooie balans tussen samen en individueel, groen en industrieel en regels en eigen verantwoordelijkheid in het DNA zit. Een betrokken buurt, waar bewoners elkaar al lang kennen voordat ze er gaan wonen. En met veel extra voorzieningen!

  • Buurthuis;
  • Woonkamer met slaapkamer;
  • Gedeelde wasmachines;
  • Tuinen en daktuinen;

SPACE-S heeft ook een eigen bewonersvereniging.

Parkeren op SPACE-S

Op SPACE-S kun je per huishouden maximaal 2 parkeerplaatsen huren. Op SPACE-S zelf zit een parkeerplaats en aan de Cederlaan hebben we een aantal parkeerplaatsen. Natuurlijk mag je ook op Strijp-S parkeren. Dat regel je via Mobility-S.

> Alles over parkeren op SPACE-S.

Voorwaarden om te reageren

Als je al een woonruimte hebt gereserveerd
Heb je al een woonruimte op SPACE-S gereserveerd? Dan mag je die woonruimte ruilen voor deze, ook als het een ander woningtype is. Maar als je de uitnodiging voor het tekenen van je huurcontract al hebt gekregen, mag je alleen nog ruilen als er een zware reden is. Bijvoorbeeld een verandering in je inkomen of aantal personen.

Als je nog niet hebt gereserveerd
Je moet dan wel op de Matslijst staan en minimaal 2 Matspunten hebben. Je kunt nog steeds Matspunten verdienen door mee te doen met bijeenkomsten.

Je mag op meerdere woonruimtes tegelijk reageren

> Lees alles over reserveren en reageren.